Composities & Publishing

Bent u op zoek naar het juiste nieuwe nummer, dan bent u hier aan het juiste adres!

Bekijk de lijst van onze huiscomponist Andy Vanspranghe, u vindt er Nederlands- Engels- en Franstalige nummers. U kunt er ook de demo’s van de nummers beluisteren.

KLIK HIER OM NAAR DE COMPOSITIES TE GAAN.

Bij interesse in een nummer, neem contact op met ons.
​​
RCP Publishing is de uitgeverij van Pure Entertainment

Andy Vanspranghe
huiscomponist

​Andy Vanspranghe kwam in 2016 onder tragische omstandigheden in contact met RCP. Hij had een nummer geschreven naar aanleiding van de terroristische aanslagen in Parijs en Brussel, getiteld “Never Back Down”. Zijn vriend Sander Deroo, al jaren singer-songwriter voor RCP en tevens een van de beste vrienden van Eric De Clercq, had het nummer in Andy’s home studio ingezongen.

Toen Sander op 25 april 2016 overleed bij een werkongeval, nam de componist contact op met Eric. In samenspraak met Sander’s nabestaanden werd het nummer toen postuum uitgebracht. Het kreeg gedurende de zomer van 2016 lange tijd airplay op Radio 2.

Omdat Eric enkele projecten voor ogen had en hiervoor nummers zocht, bleven beiden in contact. Ondertussen is Andy min of meer de huiscomponist van RCP – en tevens een persoonlijke vriend van Eric – geworden.

Andy schrijft Nederlandstalige en Engelstalige nummers in diverse stijlen, zowel vanuit de eigen inspiratie als op verzoek van artiesten.

Alle demo’s kunnen beluisterd worden op de site : https://sites.google.com/view/andyvsongs