N!ck

N!ckPrijzen en formules
40 min live on tape
395€ excl. btw
2 x 20 min live on tape
425€ excl. btw
Met live band 1u 45 min
1495€ excl. btw
Met live band XXL (met blazers) 1u 45 min
2150€ excl. btw
Als gastartiest
prijs op aanvraag
NU BOEKENEXCLUSIE LICHT EN GELUID
Toen hij na zijn deelname aan “The Voice van Vlaanderen” gevraagd werd om mee te werken aan een Nederlandstalig solo project, werd de eerste single van N!CK (Nick Beernaert) al gauw een feit. “Verslingerd aan jou” werd voorgesteld aan het publiek.
Met de opvolger ‘Ik wil jou’ ruilt Nick het eerder zomerse en zwoele tempo van ‘Verslingerd aan jou’ voor iets stevigere muziek. Ook bij deze song herken je Nick’s eigenheid! Zijn typische stemkleur en stembereik komen helemaal tot zijn recht.Momenteel werkt Nick aan een album wat er ook voor zorgt dat hij in zijn optredens steeds meer eigen nummers introduceert.
Nick is een zanger met hoog stembereik en gaat voor een mix van stijlen met een typische ‘N!CK’ sound. Met zijn aanstekelijk enthousiasme zorgt hij voor een fantastische sfeer op elk evenement en weet hij zijn publiek in te palmen.Zowel live on tape, met pianist als met zijn liveband brengt N!CK een verrassende mix van covers en eigen nummers.

Muzikale biografie

Het begon allemaal als tiener met enkele playbackshows maar al gauw toerde N!CK als zanger met ‘GIN’ (groep met zijn broer en zus) door heel België (oa De Rode kruis zomertoer, zomeraperitief, Pennezakrock…) Ook met de coverbands ‘Sugar Mama’ en ‘Chapter3’ (pop/rock), deed hij heel wat ervaring op. (o.a De vooruit in Gent, voorprogramma Absynthe Minded, voorprogramma Belle Perez,) Aan een tal van zangwedstrijden deelgenomen en regelmatig gewonnen, Drie Gouden Micro’s, de Briljante stem, lokaal maar ook buiten de landsgrens bij onze noorderburen, ‘Songtalent of Europe’ gewonnen. Single opgenomen met Garry Hagger (Engelstalig), en het nummer staat op één van zijn albums (‘als echte vrienden’, Nederlandstalige versie). N!CK was de voorbije jaren ook in enkele televisieprogramma’s te zien oa, X-factor, de provincieshow met Peter Van de Veire, maar vooral zijn passages in The Voice van Vlaanderen mochten gezien worden.