Pure Entertainment

Koen Desmet

Koen De Smet zingt, ademt en straalt het levenslied uit, als een geboren entertainer bekoort hij zijn publiek

Na zijn studies aan het Koninklijk muziekconcervatorium koos hij voor het lichtere genre. Hij ontdekte heel snel zijn passie voor het theater en het levenslied.

Door zijn muzikale kennis, zijn talent en vooral zijn charme wist hij Benny Neyman en Koos Alberts te bekoren in Nederland. Hij trok met hen op doorheen de Nederlandse en Belgische theaters en bracht mensen in beroering, liet mensen lachen en soms was er ook een traan.

Zijn affectie met het publiek is één grote lijn doorheen zijn performance.Tulpen uit Amsterdam, Zij gelooft in mij, Ben je vergeten,…, zing, wieg en dans mee met deze topper.

Koen is één van Vlaanderens meest geboekte live-performers. Hij beheerst een 5-talig repertoire die hij zowel live on tape als met zijn vaste pianist brengt. Steeds FULL live.

Ieder optreden is anders, telkens een ander repertoire; voor ieder wat wils, zal Koen uw publiek bekoren.

U kan hem boeken voor brunches, bedrijfsfeesten, braderijen, allerhande party’s, huwelijks- en uitvaartplechtigheden.

Tijdens de Sinterklaas- en kerstperiode heeft hij een heel specifiek programma voor jong en oud.

Speciaal voor restaurants werd een “Music for lovers by candle-light” samengesteld waarbij tijdens het diner en/of feest de mensen dat ietsje meer geeft aan hun avond.

Hij werkt zowel in België, Nederland en Duitsland. Audi, Bertelsmann Group, Lions Club, Kiwanis International,… behoren tot zijn vast cliënteel.

In zijn muzikaal doen en laten behoort hij tot de absolute top.

Vanaf heden ook te boeken op de Vlaamse podia tijdens een 40’ durende live on tape!