Pure Entertainment

KIM2BW klein site.jpg

Fragment  uit optreden Kim

Kim Dejonghe

Kim Dejonghe is een gepassioneerde zangeres uit Zonnebeke. Al op heel jonge leeftijd is ze gefascineerd door muziek en  werd als tiener vaak gevraagd voor optredens op allerhande feestelijkheden in eigen streek. Ze deed ook voorprogramma’s voor gevestigde waarden zoals Gunter Neefs, e.a. Kim schrijft ook zelf nummers en begeleidt zich daarbij op piano of gitaar.

 

In 2016 deed ze mee aan" The Voice Van Vlaanderen". Hierdoor werd ze ontdekt door Eric De Clercq die haar een platencontract aanbood.

In maart van 2017 werd een eerste single uitgebracht met de titel  “Melodie zonder refrein”, Het nummer was op vrijwel alle radio’s in Vlaanderen te horen en stond ook genoteerd in de Ultratop. Eerste week van oktober 2017  kwam haar 2e single  'Met hart en ziel' uit op het Pure Entertainment label. Deze single behaalde maar liefst een 13e plaats in de Vlaamse ultratop 50 en werd benoemd tot hoogste nieuwkomer. Het nummer werd eveneens gedraaid op alle radio's in vlaanderen.

Haar derde single in het najaar van 2018  'Wie ik ben' was weer meteen goed voor een A-rotatie bij radio 2 en haalde de Top 10 van de Ultratop 50.

Kim is een echte podiumartieste en wie haar heeft gezien zal haar naam zeker onthouden, ze fascineert en verrast haar publiek met haar prachtig en krachtig stemgeluid.

    • Facebook
    Fragment optreden KimArtist Name
    00:00 / 04:54