Kim Dejonghe

Kim Dejonghe boekenPrijzen en formules
Weekdagen
40 min live on tape
2.x 25 min live on tape
375€ excl 6% btw
425€ excl 6% btw
Weekends (vanaf vrijdagavond 18 u)
40 min live on tape
2 x 25 min live on tape
475€ excl 6% btw
525€ excl 6% btw
NU BOEKENexclusief licht en geluid

Kim Dejonghe is een gepassioneerde zangeres uit Zonnebeke. Al op heel jonge leeftijd is ze gefascineerd door muziek en  werd als tiener vaak gevraagd voor optredens op allerhande feestelijkheden in eigen streek. Ze deed ook voorprogramma’s voor gevestigde waarden zoals Gunter Neefs, e.a. Kim schrijft ook zelf nummers en begeleidt zich daarbij op piano of gitaar.
In 2016 deed ze mee aan” The Voice Van Vlaanderen”. Hierdoor werd ze ontdekt door Eric De Clercq die haar een platencontract aanbood.
Kim zit onder het management van Pure Entertainment.

In het najaar van 2020 komt Kim Dejonghe met ‘Amper zeventien’ op de proppen. Voor en eerst en waarschijnlijk ook éénmalig met een cover van Janis Ian ‘At seventeen’. Het nummer word op heel wat stations als troetelschijf, trotsplaat enz. uitgeroepen en Ment Tv maakt er de ‘Lieveking van de week’ van. De plaat staat na 3 weken alweer in de Ultratop 50. Het is trouwens de Vijfde singles op rij dat de Ultratop haalt en misschien word de zesde wel een EP album. Word vervolgt.

In de zomer  van 2019 gaat Kim Dejonghe door een moeilijke periode, ze word overvallen door een zware depressie en dat zal haar een hele tijd buiten strijd houden.
Op momenten dat het voor haar mogelijk is blijft ze met muziek bezig en schrijft een nummer over hetgeen ze doormaakt.
‘Een leven zonder jou’ is voor haar een vorm van therapie die ze met iedereen wil delen en op haar vraag brengen we in februari 2020  het nummer uit.
Een beetje buiten onze eigen verwachting nemen de lokale stations het nummer massaal op  en  ook Radio 2 zet het in zijn playlist.
Mede dank zij MENT TV die het nummer speelt in een  hoge rotatie haalt het nummer de Ultratop. Tot op heden zien we het nummer nog heel regelmatig passeren. Ook voor Kim word intussen aan een nieuw nummer gewerkt.

In het voorjaar van 2018 komt Kim Dejonghe met ‘Wie ik ben’  uit. De lokale Radio’s in Vlaanderen zetten het massaal in hun playlits, Ment Tv  geeft het een hoge rotatie
Radio 2 geeft het een A-Rotatie. Het word haar eerste top 10 notering bij Ultratop !

In de zomer van 2017 kom voor Kim Dejonghe, de eerste release op het Pure Entertainment label , op de markt,
‘Met hart en ziel’ Een Radio 2 notering en hoge rotatie op Ment TV, plus de steun van heel veel lokale radio’s zetten Kim op de kaart, ze word een vaste waarde in Vlaanderen.

Begin 2017 word Kim Dejonghe uitgenodigd bij RCP Musicproductions  om een nummer in te zingen met het oog op een release. ‘Melodie zonder refrein’  is meteen goed voor een Radio2 rotatie en een Ultratop notering. Het is ook de stap naar een samenwerking met het Pure Entertainment label.