Pure Entertainment

Fragment uit optreden Kelsey

Kelsey Adams

Kelsey Adams is een jonge zangeres uit Koksijde. Als klein meisje zong ze al heel vaak in de kerk en als twaalfjarige was ze lid van het het Studio 100 kinderkoor. Zo vertolkte ze de hoofdrol in de musical ‘De Tovenaar Van Oz’. 

Kelsey genoot in de muziekschool van een klassieke zangopleiding, waardoor ze over een uitzonderlijke tessituur beschikt, iets wat haar goed van pas komt op het podium.

In 2012 besloot ze als 16 jarige deel te nemen aan ‘Belgium’s Got Talent’. Velen zullen zich nog haar vertolking van ‘O mio babbino caro’ van Puccini voor de geest kunnen halen. De wedstrijd en de volmondige ‘Ja’ van de jury bezorgden haar nadien veel optredens.  In oktober van 2017 komt haar eerste single “Walking Through The City” uit op het Pure Entertainment label.

Kelsey haalt met het nummer 22 weken A rotatie bij Radio2.

Eind 2018 besluit ze over te stappen op een repertoire voor een breder publiek, waar tot op heden hard word aan gewerkt. Je kan op het podium van haar zowel Nederlands - als anderstalige nummers verwachten en nu en dan zelfs een stukje klassiek 

  • Facebook
Fragment optreden Kelsey.mp3