Eveline Cannoot

Boek Eveline CannootPrijzen en formules

Weekprijzen (namiddag tem vrijdag, avond tem donderdag):
40 min live on tape
+Technische gage

650€ excl 6% btw
125€ excl 6% btw
Weekendprijzen:
40 min Live on tape

950€ excl 6% btw
Avondvullende presentatie zonder optreden

1050€ excl 6% btw
Avondvullende presentatie + 30 min live on tape

1450€ excl 6% btw
Eveline met 4-koppige live band

vanaf 2500€ excl 6% btw
NU BOEKEN alle prijzen zijn exclusief licht en geluid
In 2005 nam Eveline deel aan STAR ACADEMY. (VTM). Ze eindigde bij de 13 finalisten en er ging een nieuwe wereld voor haar open.
Ze deed auditie en kwam zo in 2006 bij het ambiance-duo “WHOOPZ!” terecht! Samen met Filip D’haeze zette ze 3 jaar lang menige tenten op hun kop.
In 2009 besloot ze haar eigen weg te gaan. Er kwamen al snel een paar singles uit met telkens bijhorende videoclips die dagelijks te zien op Ment en ook Radio 2 pikt haar muziek op.
Sinds 2014 is ze ook het vaste gezicht van MENT en neemt ze de presentatie op zich van een aantal programma’s waaronder Ment Prime Time & het spelprogramma 100 seconden.
In 2015 kwam haar eerste album ‘AnderSterker’ uit waaruit “Geluk zet je zorgen opzij” en “Wonderlijke liefde” nog steeds geliefde nummers zijn tijdens haar optredens.
In 2018 bracht ze haar tweede full-album met als titel “Hartslag” uit. Hiervoor werkte ze samen met Udo Mechels en Sabien Tiels.
Je herkent hieruit zeker ‘Ben jij gelukkig met mij’, ‘Alles’, ‘Adrenaline’ en uiteraard ook ‘Hartslag’ waarmee ze onlangs nog een Loftrompet won voor Beste Nummer!
In december 2019 bracht ze samen met Filip D’haeze een kerstalbum uit, ‘Kerst met Eveline & Filip’.
Ze toerden doorheen Vlaanderen met een kerstshow en hopen dit in de toekomst ieder jaar te mogen doen.
Laat je verrassen door haar warme stem en geniet ook van de klassiekers van Ann Christy, Dana Winner, Conny Vandenbosch, leuke Vlaamse medley’s en vele andere Vlaamse levensliedjes.

EVELINE NU BOEKEN