DINA 7660 (2).jpg

Pure Entertainment

   Dina Rodrigues

Dina Rodrigues is een Portugese zangeres geboren in Nazaré  en reeds geruime tijd woonachtig in België.

Reeds op zeer jonge leeftijd was Dina gepassioneerd door muziek. Ze volgde populaire zang en kwam langs deze weg terecht bij de groep "Hoje Canto Eu" wat betekent "Vandaag Zing Ik".

Met deze groep kon ze werken voor radio Benedita en deed zo veel ervaring op.

In 2001 verhuisde Rodrigues naar België. Hier besloot ze zich in te schrijven in de popacademie voor een stage zanglessen, expressie en dans.

Op 20 oktober 2006 uitgenodigd te Fatima voor het 14de Gala van radio Central FM. Rodrigues was een van de  genomineerden en won de prijs van beste nieuwkomer voor 2006. De show kwam op de Nationale Televisie van Portugal.

Haar eerste single, Uma Casa Portuguesa, werd uitgebracht op 21 november 2006.

In 2013 volgde haar tweede Portugese single “O malhao malhao” die vandaag nog steeds wordt gespeeld op radio en tv.

Eind 2017 sluit ze zich aan bij Pure Entertainment en in  2018 pakt ze verfrissend uit met een nieuwe Portugese single: “ Este amor perdido”, het is een puur uptempo nummer over “Verloren Liefde“  Het nummer richt zich meteen ook op de Portugese markt.  Eind 2018 weet ze samen met Pure Entertainment een platencontract te versieren in Portugal en het voorjaar van 2019 word ze weer op de Portugese Nationale Tv uitgenodigd om haar nieuwste single voor te stellen. Er volgen aldaar  in diezelfde periode nog enkele optredens , o.a. in het Culturele Centrum van Lissabon en de stap is gezet om vanaf heden regelmatig te pendelen tussen België en Portugal. 

Van Dina Rodrigues word heel vaak gezegd dat ze het stembereik van Celine Dion evenaart , Dina brengt tijdens haar optredens ook telkens enkele nummers van haar Canadese grote idool en dat word door haar publiek in België en in Portugal heel erg gewaardeerd. Op 4 april 2020 staat ze in Portugal op het podium in het Teatro Chaby Pinheiro in Nazaré voor een special met muziek van Celine Dion en dat was de aanzet om vanf eind 2019 ook deze show in Belgie aan te bieden. Voor inlichtingen hieromtrent 

kunt u terecht bij Pure-Entertainment 0485 03 06 44

 

  • Facebook